Оберіть нижче інтенсивність, розмір чашки та тип кави.
Тест згенерує перелік кави L’OR, яка ідеально пасуватиме вашому смаку.
Міцний, насичений напій, що готується за класичним рецептом: 25мл води проходять крізь порцію обсмаженої меленої кави як для Еспресо.
25 мл
Ніщо не може зрівнятися з насиченим Еспресо з золотавою кавовою пінкою. Еспресо – це напій, котрий є вічним стандартом вишуканості та яскравості смаку в його первозданності.
«Lungo» в перекладі з італійської означає «довгий». Тому напій Лунго - це Еспресо кава з великою кількістю води. В результаті и отримуєте «довгий» Еспресо.
110мл
Якщо додати ложку спіненого молока в насичений ароматний Еспресо, то отримаєте Еспресо-мак’ято: міцний напій, що має характерний ніжний смак.
45мл
Готується на основі Еспресо з додаванням великої кількості парного молока. Напій, який характеризується солодкуватим, ніжним смаком та м’якою текстурою.
100 мл
Традиційний капучино – це непідвладна часу класика. Ідеальне поєднання вершків, подвійного Еспресо та гарячого молока, що увінчується м'якою пишною пінкою.
100 мл
Для приготування традиційного кортадо ретельно змішують однакову кількість Еспресо та парного молока.
Аби відчути справжній смак розкоші, скуштуйте флет-вайт: поєднання міцного Еспресо, гарячого вершкового молока та оксамитової пінки. Баланс смаку та невимовного аромату.
Напій, який буде до вподоби любителям солодкого, багатокомпонентного смаку. Для приготування мокачино використовується шоколадний сироп або какао, Еспресо та гаряче молоко, що в результаті увінчується
Освіжаючий, холодний, міцний напій, що готується на основі Еспресо, яке наливається зверху гранульованих кубиків льоду.
Охолоджений напій з епохи вершково-кремової насолоди, що по-особливому смакує в спекотну пору. Ідеальне поєднання кубиків льоду, що ретельно змішані з насиченим Еспресо та парним молоком.